Pöytävaraukset
Perjantai- ja lauantai-illoiksi kannattaa varata pöytä etukäteen.
Voit varata pöydän automaatttisesti illallis ajalle käyttämällä alla olevaa automaattista Quandoo varausjärjestelmää. Järjestelmä käsittelee ja vahvistaa varaukset automaattisesti 8 hlö ryhmäkokoon saakka. Suuremmat varaukset järjestelmä käsittelee varaustiedusteluna joka vahvistetaan henkilökunnan toimesta vuorokauden sisällä. Lounasajan varaukset käsittelemme puhelimitse tai sähköpostitse.
10 henkilön ja sen ylittäviltä seurueilta keittiömme tarvitsee maksimissaan 4 erilaiseen ruokavaihtoehtoon rajoittuvan ruokatilauksen etukäteen tehtynä. Myös pienemmille ryhmille suosittelemme lämpimästi ennakkotilauksen tekemistä etenkin viikonloppuisin. Henkilökuntamme avustaa mielellään suosituslistoihin liittyvissä kysymyksissä sekä allergiatapauksissa.
Henkilökuntamme palvelee numerosta (019) 414 699 (lounas-aikaan vastaaminen voi mahdollisesti kestää) tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Sähköpostitse tehdyt varaukset tulevat voimaan kun olette saaneet varausvahvistuksen. Sähköpostitse tehtyjen varausten käsittelyyn varaamme yhden vuorokauden.
Lounasaikana ma-pe klo 10.30-14.00 keittiömme palvelee päivittäin vaihtuvan lounaslistan sekä a la carte suositusmenun puitteissa.
Keittiön suositusmenu
ALKURUOAT Starters
POSSU DUMPLINGS ( M ) Sis.kalakastiketta 9,90 €
(Saatavilla vegaanisena)
Rapeita possu dumplingsseja,soija-mirin kastiketta ja mausteista raastesalaattia
Crispy pork dumplings, soy-sesame sauce with lime and chili flavored coleslaw salad
KELLARIN VALKOSIPULIETANAT ( L, Saatavilla G ) 12,90 €
Valkosipulivoilla ja parmesanilla gratinoituja
etanoita ja paahdettua leipää
Oven fried snails with garlic butter, parmesan cheese
and fried bread (L, Available G)
JOKIRAPUBRIOSSI ( L ) 11,50 €
Voissa paistettu briossi, piparjuurella maustettu jokirapuskagen ja sitruunaista salaattia
Brioche fried in butter, crayfish skagen seasoned with horseradish and lemon seasoned salad ( L )
PÄÄRUOAT Maincourses
UUNIFETAJUUSTOKANAA ( L, G ) 20,50 €
Uunissa haudutettua broileria, harissaa, fetajuustoa, tomaattia, yrttejä, paahdettua valkosipulia ja rosmariiniperunoita
Oven-brewed chicken, harissa, feta cheese, tomato, herbs, roasted garlic and rosemary potatoes (L,G)
160G NAUDAN MARMORIPIHVI PIPPURIKASTIKKEELLA 27,50 €
( Tuplapihvillä 2x160G 38,90 € Double steak 2x160G 38,90 € )
( L, saatavilla G )
Kellarin jaloviina-pippurikastiketta, Paahdettua
palsternakkaa ja rosmariini-valkosipuliperunoita
Marble beef steak and Finnish pepper-brandy sauce, roasted
parsnips and rosemary-garlic potatoes (L, Available G)
8. PAISTETTUA KUHAA ( L,G ) 26,50 €
Paistettua kuhaa, ruskistettua voita ja
kermamuhennettua maa-artisokkaa.
Pike perch, creamy artichoke and browned butter
THAI GREEN CURRY ( M, G )
Thaimaalainen vihreä mausteinen curry, tuoretta ananasta, chiliä, maissia, thai munakoisoa, thaibasilikaa ja basmatiriisiä
- Tofulla (vegaaninen) 19,00 €
- Broilerin fileellä 19,00 €
Spicy Thai green curry, fresh pineapple, chili, corn, Thai eggplant, Thai basil and basmati rice (M,G)
- With Tofu (vegan) 19,00 €
- With chicken fillet 19,00 €
JÄLKIRUOAT Desserts
UUNIOMENAA JA VANILJAA ( L, Saatavilla G ) 9,90 €
Uuniomenaa, vaniljabavaroise, suolakinuskia, crumblea ja cavasorbettia
Baked apple, vanilla bavaroise, salted caramel, crumble and cavasorbet
SUKLAA-VADELMAKAKKUA 9,90 €
( Suklaa saattaa sisältää jäämiä pähkinästä )
Vadelmalla maustettua tummasuklaakakkua, vadelmakastiketta, kristallisoitua valkosuklaata ja vanhan ajan vaniljajäätelöä
Raspberry flavored dark chocolate cake, raspberry sauce, crystallized white chocolate and old-fashioned vanilla ice cream
Sisältötiedote: Annosten valmistamiseen käytetään lukuisia erilaisia, mausteita, yrttejä, raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä. Ruoka-aine allergioissa pyydämme kertomaan asiasta henkilökunnalle jotta voimme huomioida kaiken tarvittavan. Tarjoilijalta saat tarvittaessa lisätietoja annosten sisällöstä!
A wide variety of spices, herbs, ingredients and manufacturing methods are used to prepare the portions. In case of food allergies, please inform the staff so that we can take into account everything necessary.
VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Saatavilla gluteenittomana, M = Maidoton, VEG = Vegaani
VL = Low lactose, L = Lactose free, G = Gluten free, M = Milk free VEG = Vegan