Lounas

 

Lounas tarjoillaan ma-pe 10:30-14:00. Lounasiakaan tilattavissa ovat alla olevan lounaslistan annokset.

Toistaiseksi ruokaileminen ravintolan tiloissa ei ole mahdollista, mutta Medicin Man palvelee take away lounaan ja kuljetuslounaan merkeissä.

Lounaan voi tilata ravintolalla tai valmiiksi puhelimitse 019-414699. Kuljetustilaukset puhelimitse 019-414699.

Kuljetus voidaan toteuttaa Hyvinkään kaupunkialueelle. Kuljetusmaksu 5 € peritään alle 30 € tilauksista. Minimitilaus 20 €.

Kuljetuksessa käyvät maksutapana maksukortit, epassi, eazybreak ja lounassetelit. Pyrimme välttämään käteisen käsittelyä näinä aikoina, mutta mikäli se olisi ainoa mahdollisuus hoitaa maksu, ilmoittaisitko tästä henkilökunnalle tilausta tehdessä.

Erilaisia ratkaisuja yritysten palvelemiseen suunnittelemme mielellämme, joten ota yhteyttä mikäli haluaisitte keskustella yrityksenne henkilökunnalle soveltuvasta ratkaisusta.

Sisältötiedote: Annosten valmistamiseen käytetään lukuisia erilaisia, mausteita, yrttejä, raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä. Ruoka-aine allergioissa pyydämme kertomaan asiasta henkilökunnalle jotta voimme huomioida kaiken tarvittavan.  Tarjoilijalta saat tarvittaessa lisätietoja annosten sisällöstä!

 

Arvoisat lounasasiakkaamme!

Puhelimemme on ollut hyvinkin ruuhkautunut kiireisimpään lounasaikaan. Pahoittelemme tätä suuresti ja vinkkinä tilauksiin, että tarkkailemme kaikkia kanaviamme ja tilauksia voi tehdä monella tapaa; mahdollisia ovat ennakkotilaukset seuraaville päiville, facebook viestillä tilaukset ja sähköpostitse tilaukset. Facebook ja sähköpostilla tulevat tilaukset toivomme tehtäväksi klo 10 mennessä aamulla, sillä kiireisimpään lounasaikaan näihin ei välttämättä saada reagoitua riittävällä nopeudella. Viestit saatuamme kuittaamme tilauksen vastaanotetuksi ja vahvistamme tilauksen. Toimitusajaksi / noutoajaksi voi esittää sopivan “noin” ajan, jonka onnistumisen vahvistamme tilausvahvistuksessa.